LK Group Våra webbplatser Svenska
Stäng

Våra webbplatser

Enklare, smartare och mer hållbart

På LK utgår vi alltid från att det finns ett bättre sätt att göra saker. I allt vi gör föredrar vi innovation över status quo och enkelhet över komplexitet. Med den övertygelsen utvecklar vi på LK smarta produkter och systemlösningar för värme, vatten och sanitet.

LK Armatur

LK Armaturär en ledande ventil- och systemtillverkare i Europa med en årlig produktion av miljontals ventiler för den globala VVS-marknaden. 

LK Pex rör

LK Pex

LK Pex är en innovativ tillverkare av plaströr med hög kvalitet till VVS-industrin. Vår kärna är den effektiva och högteknologiska produktionen av förnätade PE-Xa-rör med en unik kombination av böjlighet och trycktålighet. Med varje framsteg vi gör strävar vi efter att förenkla din vardag, idag och imorgon.

LK Systems CubicSecure

LK Systems

LK Systems är ledande i Norden inom lösningar för värme- och tappvattensystem samt kulvert. Våra system är enkla att installera och i vår prefabriceringsanläggning tillverkar vi även skräddarsydda system som ytterligare förenklar installationen. Från idé till färdig produkt, här får du de smartaste lösningarna, idag och i framtiden.

Historia

Företaget grundades 1910 under namnet Lagerstedt & Krantz som ett agentur- och järnmanufakturföretag.