LK Group Våra webbplatser Svenska
Stäng

Våra webbplatser

Vatten med bubblor

För en enklare och smartare vardag

Välkommen till LK

LK är en familjeägd koncern som verkar internationellt inom VVS-branschen. Gruppen har för närvarande cirka 480 anställda och är marknadsledande i Sverige samt har en ökande försäljning av produkter, system och lösningar i Norden, Europa och USA.

Hydronic Solutions

LK Armatur är en ledande ventil- och systemtillverkare i Europa med en årlig produktion av miljontals ventiler för den globala VVS-marknaden. 

LK Pex rör

PEX Pipe Extrusion

LK Pex är en innovativ tillverkare av plaströr med hög kvalitet till VVS-industrin. Vår kärna är den effektiva och högteknologiska produktionen av förnätade PE-Xa-rör med en unik kombination av böjlighet och trycktålighet. Med varje framsteg vi gör strävar vi efter att förenkla din vardag, idag och imorgon.

LK Systems CubicSecure

Water and Heating Systems

LK Systems är ledande i Norden inom lösningar för värme- och tappvattensystem samt kulvert. Våra system är enkla att installera och i vår prefabriceringsanläggning tillverkar vi även skräddarsydda system som ytterligare förenklar installationen. Från idé till färdig produkt, här får du de smartaste lösningarna, idag och i framtiden.

Karriär

LK är en familjeägd koncern som verkar globalt inom VVS-branschen och sedan starten 1910 har det hänt mycket och vi är stolta över vår resa hittills.

Byggnad